Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Project REC J/K is aangekomen in de laatste fase. Het maken van de gevelsparingen aan de zijde van de Valckenierstraat is voltooid. De achterliggende ruimtes zijn in gebruik genomen. Er volgen nog wat kleine schilderwerken aan de buitenzijde en ook de stuclaag van de voormalige entreetrap wordt nog hersteld. Hiervan is het de verwachting dat dit bij de start van het collegejaar 24-25 voltooid is.

In mei zal een start gemaakt worden met het herstel van de bestrating en de beplanting tussen REC J/K en V in. Dit bestaat uit het terugbrengen van het voetpad en het herstel van de groenstook alsmede het verwijderen van de bouwhekken.  Hiervan is geen overlast te verwachten. In week 18 (29 april - 3 mei) zullen de laatste gevelsparingen worden aangebracht. Die sparingen zitten in de inpandige binnentuin.

Hiermee is de laatste fase van het project REC J/K inmiddels onderweg, op weg naar de eindstreep.

Foto: Bert Wisse
Folia artikel: groot onderhoud REC J/K: klaar voor de (nabije) toekomst

Aan gebouw REC J/K, het kenmerkende gebouw met de bakstenen schoorsteen, wordt groot onderhoud gepleegd. In combinatie met een kwaliteitsimpuls maakt dat het pand de komende vijftien jaar weer optimaal bruikbaar. Folia schreef er een artikel over.